Businesscontinuïteit

Wij leveren een oplossing die aan u eisen voldoet
Wij bekijken samen met u de eisen en ontwerpen samen met u een oplossing die aan uw eisen voldoet? Geen “one size fits all” maar gewoon ontworpen voor u!
Wij hosten in Nederland

Wij hosten in ons eigen datacenter in Nederland. Daarmee kunt u aan de wet bescherming persoonsgegevens voldoen en weet u precies waar u gegevens staan. Wel Cloud, maar met een persoonlijke service.

Vaste prijs, geen verassingen achteraf

Wij houden van duidelijke en faire deals. U betaalt een vast bedrag, geen verassingen of kleine lettertjes zoals bij de grote Cloud providers.

Producteigenschappen

Business Continuity Assessment

Businesscontinuïteit is meer dan alleen back-up en herstellen niet alle bestanden zijn even belangrijk. Als onderdeel van onze Businesscontinuïteit onderzoek kijken wij samen met u naar u omgeving en bepalen samen op basis van de eisen van het bedrijf wat de beste technische oplossing is. Op basis van de eisen leveren wij aanbevelingen en een gehele oplossing op. Zodat u verder kunt!

MEER INFORMATIE

Cloud Back-up en Herstel

Back-up buiten de deur voor al uw servers en workstations en zelfs Office 365 of andere Cloud omgevingen? En alles verzorgd door een partij met een duidelijk kostenplaatje en inzicht via een online dashboard. Neem contact op voor de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE

Herstellen naar de Cloud

Heeft u tijdelijk een systeem in de Cloud nodig om een back-up terug te zetten en door te kunnen werken na een storing? Of wilt u regelmatig uw herstellen in Cloud testen om zeker te zijn dat u back-up systemen in geval van een storing werken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE

 

 

Disaster Recovery Site

Het is altijd goed om voorbereid te zijn op een mogelijke storing. Wij leveren in onze Cloud ook machines voor disaster recovery waardoor u back-up gewoon buiten uw datacenter terug kunt zetten in geval van een storing. Praat met ons over de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE